Fraktpolicy

lzqee samarbetar med stora internationella fraktbolag som FedEx, SF Express, DHL, UPS och EMS, och arbetar tillsammans med lokala budfirmor för att leverera direkt till din dörr. Vi är stolta över att erbjuda en fast fraktavgift.

Leveransen tar cirka 5-14 dagar. Vi behandlar och tillhandahåller spårningsnumret inom 24 timmar. Dock bestäms leveranstiden av fraktbolagen och regeringens föreskrifter.

Du debiteras när du lägger din beställning, och alla betalningar är föremål för verifiering och godkännande innan leverans, vilket kan ta flera dagar att behandla. För att förebygga bedrägerier med kreditkort kan beställningar med felaktig faktureringsinformation eller som kräver ytterligare verifiering bli försenade och/eller avbrutna.

Leveransprocess:
Vi påbörjar omedelbart behandlingen av din beställning, vilket innebär att vi inte kan göra några ändringar (inklusive adressändringar) efter att beställningen har lagts. Vi skickar endast till den adress som anges vid beställningstillfället. Du debiteras endast för de produkter som skickas, tillsammans med tillämpliga frakt- och skattesatser.

När din beställning har skickats får du en bekräftelse via e-post.

Vi skickar endast på vardagar och inte på lördagar eller helgdagar.

I genomsnitt tar det 1-2 arbetsdagar att behandla din beställning. För vissa produkter, särskilt under helger (upp till 10 dagar) eller om din beställning innehåller populära produkter som har tillgänglighetsproblem, kan det ta längre tid. Beställningar skickas när tillgängligheten för produkterna har bekräftats.

För beställningar med flera produkter kan produkterna skickas separat och anlända vid olika tidpunkter på grund av olika produktionspartners platser.

Leveranser:
När din beställning har skickats varierar den beräknade leveranstiden mellan 7 och 21 arbetsdagar, beroende på land eller region. Specifika leveransdatum anges inte eller garanteras.

För din information ger vi följande uppskattade leveranstider:

Tyskland: 5-14+ dagar

*Observera: Ovanstående dagar är endast uppskattningar i arbetsdagar. Trots att vi gör allt vi kan för att säkerställa att din beställning levereras i tid kan lzqee inte hållas ansvarigt för omständigheter utanför vår kontroll, såsom nödvändiga post- eller tullklareringar, helgdagar, dåligt väder, arbetskonflikter, protester osv., som kan leda till förseningar utöver våra ursprungliga leveransuppskattningar.

Tullavgifter, skatter och andra avgifter:
Vid internationella leveranser kan import avgifter, avgifter och/eller tullklarering kan bli tillämpliga och debiteras när en försändelse når mottagarens land. Dessa avgifter är mottagarens enskilda ansvar. lzqee har ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte förutsäga deras storlek. Om en försändelse vägras och returneras är du ansvarig för eventuella påföljande importavgifter och returfraktkostnader.

Tullbestämmelser varierar betydligt från land till land. Om du har några frågor rekommenderar vi att du kontaktar ditt lokala tullkontor för ytterligare information.

Förlorade/stulna/skadade paket:
lzqee ansvarar inte för förlorade, stulna eller skadade paket. Om din spårningsinformation indikerar att ditt paket har levererats till din adress men du inte har mottagit det, vänligen rapportera det och/eller lämna in ett krav hos ditt respektive fraktbolag.

Observera: Vi förlitar oss på tidsstämpelinformationen från spårningslänken och fraktbolagets leveransbekräftelse när vi granskar skade- eller returkrav, och vi kanske inte kan erkänna ditt krav om det inte rapporteras.

Ansvarsfriskrivning för felaktig adress:
Det är köparens ansvar att säkerställa att den angivna leveransadressen är korrekt innan en beställning läggs. Vi påbörjar omedelbart behandlingen av din beställning, så vi kan inte göra några ändringar på en beställning efter att den har lagts. Om beställningen redan har behandlats av vår fraktavdelning kan vi inte hämta den för att göra en adressändring.

Feedback:
Vi uppskattar mycket dina åsikter, frågor eller funderingar. Tveka inte att skicka oss ett e-postmeddelande till service@lzqee.com för att berätta hur vi sköter oss. Vi tar dina synpunkter på stort allvar och strävar alltid efter att förbättra oss.